Kwaliteitsindicatoren
Menu

Saskia van der Erf is per 1 januari 2017 partner van SiRM

SiRM gaat in 2017 met veel enthousiasme een nieuwe fase in: naast Jan-Peter Heida, een van de oprichters van SiRM, is Saskia van der Erf per 1 januari 2017 partner van SiRM.

Nieuws 30 januari 2017

Saskia is een zeer gedreven gezondheidseconome en werkte eerder in Singapore en Frankrijk in de zorgsector. Sinds haar terugkeer naar Nederland in 2013 werkt Saskia bij SiRM. 

Zij heeft de afgelopen jaren complexe projecten succesvol geleid. Dit deed Saskia met scherpe en nuchtere analyses met oog voor de subtiliteit van de zorgsector en voor belangen van de diverse betrokken partijen.

De afgelopen acht jaar heeft SiRM een stevige positie opgebouwd in onderzoek en consultancy in de zorg. We hebben ons onderscheiden door een combinatie van sterke analytische vaardigheden (zowel kwantitatief als kwalitatief), economisch inzicht en diepe kennis van de zorgmarkt. SiRM wordt steeds vaker gevraagd als vertrouwde derde partij tussen klanten die regelmatig uiteenlopende belangen hebben. We zijn sterk inhoudelijk gedreven en gericht op het toevoegen van waarde voor onze klanten.

In 2017 gaan we hier met veel energie en inspiratie mee door!

Contact

Onze teamleden info@sirm.nl
SiRM

Jaarbeursplein 22, 5e verdieping
3521 AP Utrecht

Google maps

KvK SiRM Group B.V.: 67397395
KvK SiRM Healthcare B.V.: 67401600