Kwaliteitsindicatoren
Menu

drs. Maarten Cozijnsen

Consultant
Vooral actief in Ziekenhuiszorg
Maarten Cozijnsen

“Als arts werkend in consultancy is mijn drijfveer om het zorgstelsel zo vorm te geven dat een optimale invulling van de zorg mogelijk is. Ik ondersteun partijen graag bij het ontwikkelen van een toekomstgerichte strategie en het zoeken naar een goede positionering binnen het zorgstelsel.”

Maarten is sinds juli 2017 werkzaam als consultant bij SiRM. Daarvoor was hij werkzaam als promovendus in het Erasmus MC bij de afdeling kindergeneeskunde, maag-darm-lever. Bij SiRM werkt hij aan projecten die liggen op het raakvlak tussen de organisatie van de zorg en zorgverlening.

Maarten heeft geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna is hij gaan werken als promovendus in het Erasmus Medisch Centrum bij de afdeling kindergeneeskunde. In zijn onderzoek lag de focus op het optimaliseren van de behandeling van kinderen met een chronische darmontsteking, voornamelijk omtrent het gebruik van biologische medicijnen. In deze functie werkte hij tevens als project manager van een internationaal multicenter onderzoek. In dit onderzoek werden de voor- en nadelen van twee verschillende behandelstrategieën met elkaar vergeleken. Zijn achtergrond als arts en onderzoeker stelt hem in staat de link te leggen tussen de organisatie van zorg en de primaire zorgprocessen.

Contact

Onze teamleden info@sirm.nl
SiRM

Jaarbeursplein 22, 5e verdieping
3521 AP Utrecht

Google maps

KvK SiRM Group B.V.: 67397395
KvK SiRM Healthcare B.V.: 67401600