Kwaliteitsindicatoren
Menu

dr. Susanne Lucieer

Consultant
Vooral actief in Eerstelijns zorg en Ziekenhuiszorg
Susanne Lucieer

“Mijn passie ligt in het ontrafelen van complexe vraagstukken, het verbinden van mensen en organisaties en de begeleiding van partijen bij innoverende projecten.”

Susanne heeft ervaring in diverse sectoren in de zorg, zowel als consultant, als interim manager en als onderzoeker. Ze bijt zich vast in de meest uiteenlopende vraagstukken en haalt voldoening uit het identificeren en doorgronden van de kernproblematiek.

Na haar studies Gezondheidswetenschappen en International Business aan de Universiteit Maastricht, heeft Susanne promotieonderzoek gedaan aan het Institute of Medical Educational Research Rotterdam van het Erasmus MC. Haar onderzoek richtte zich op de selectie van geneeskundestudenten en Artsen In Opleiding tot Specialist (AIOS).

Na de afronding van haar promotieonderzoek heeft zij als consultant bij VvAA gewerkt. Vanuit deze functie heeft zij diverse zorgondernemingen, zowel in de eerste als in de tweede lijn, begeleid bij (financiële) fusies en dissociaties, het opzetten van nieuwe initiatieven en zorgcentra en het vormgeven van innovaties en de substitutie van zorg. Daarnaast heeft zij als interim manager gewerkt in een nieuw geïntegreerd eerstelijns centrum. Susanne is sinds september 2017 werkzaam als consultant bij SiRM. Haar kennis en ervaring maken het mogelijk om een brug te slaan tussen veranderingen en zorginnovaties en de praktijkvoering van de zorgprofessional.

Contact

dr. Jan-Peter Heida
+31 6 41 36 23 59 jp.heida@sirm.nl

ir. Saskia van der Erf
+31 6 31 95 94 86 saskia.vandererf@sirm.nl

SiRM

Jaarbeursplein 22, 5e verdieping
3521 AP Utrecht

info@sirm.nl
Google maps

KvK SiRM Group B.V.: 67397395
KvK SiRM Healthcare B.V.: 67401600