Kwaliteitsindicatoren
Menu

Consultants

Wil je werken aan belangrijke maatschappelijke thema’s? Ben je net afgestudeerd of heb je enkele jaren werkervaring en ben je geïnteresseerd in consulting? We maken graag kennis met je.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die ons team willen versterken. Ben je starter en wil je consultant worden? Wil je een grotere bijdrage leveren aan de samenleving en werken aan projecten waarvan je energie krijgt? Ben je al consultant bij een groot bureau en ben je op zoek naar een klein en toegewijd team? Wat je redenen ook zijn: als je toe bent aan je volgende carrièrestap dan leren we je graag kennen.

Gerenommeerd adviesbureau

SiRM is een gerenommeerd Nederlands adviesbureau op het gebied van gereguleerde markten. We zijn ambitieus en we groeien. Ons team bestaat uit een mix van senior, medior en junior consultants. We hebben verschillende achtergronden zoals in de wiskunde, natuurkunde, neurowetenschappen, civiele techniek, bedrijfskunde, econometrie of (gezondheids)economie. Het is belangrijk dat er een klik is tussen jou en de leden van ons SiRM-team.

Strategisch advies

SiRM is actief op gereguleerde markten, vooral in de zorgsector. Wat we op dat gebied doen, kun je uitgebreid lezen op deze website. De zorg is een gereguleerde markt waar op dit moment veel verandert. Het is bijna dagelijks in het nieuws. Wij helpen bij het in goede banen leiden van uitdagingen waar partijen in de zorg mee te maken hebben. Dat doen we met strategische adviezen en economisch onderzoek zodat onze opdrachtgevers hun strategie of beleid optimaal kunnen vormgeven.

Wat neem jij mee?

Je specifieke opleiding is eigenlijk niet zo relevant. Het is wel belangrijk dat je plezier beleeft aan het kraken van complexe vraagstukken en dat je daarbij analytisch te werk gaat. Een SiRM-consultant heeft veel in huis.

 • Je hebt een academische opleiding afgerond en blinkt uit in analytisch vermogen.
 • Je hebt een nieuwsgierige en analytische persoonlijkheid.
 • Je weet snel tot de kern van een complex probleem door te dringen.
 • Je bent zakelijk en realistisch, en je kunt de haalbaarheid van aanbevelingen inschatten.
 • Je bent communicatief vaardig en gepast assertief.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent flexibel en je hebt geen ‘negen tot vijf' mentaliteit.

Wat je van SiRM mag verwachten

SiRM biedt jou een uitdagende en inspirerende werkomgeving.

 • Strategische adviesopdrachten op topniveau.
 • Maatschappelijk relevant werk.
 • Een hecht team met jongere en oudere collega’s, en een informele en collegiale werksfeer.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en training met intensieve kennissessies, trainingen en coaching on the job.

We leren je graag kennen

Ben je geïnteresseerd? We gaan graag met je in gesprek. Solliciteer direct door je motivatiebrief, CV en cijferlijsten van je middelbare school en universiteit te sturen aan Pam van der Meer. Wil je eerst meer weten? Bel of mail met onze officemanager Pam. Klik hier voor informatie over de sollicitatieprocedure.

Contact

dr. Jan-Peter Heida (partner)
+31 6 41 36 23 59 jp.heida@sirm.nl

Pam van der Meer (officemanager)
+31 6 21 32 55 55 pam.vandermeer@sirm.nl

SiRM

WTC Utrecht
Stadsplateau 17
3521 AZ Utrecht


info@sirm.nl
Google maps

KvK SiRM Group B.V.: 67397395
KvK SiRM Healthcare B.V.: 67401600