Kwaliteitsindicatoren
Menu

SiRM biedt trainingen aan gemeentelijke teams over signalering verward gedrag

SiRM biedt trainingen aan gemeentelijke teams die meer informatie willen over wat zij kunnen verwachten van de meldfuncties voor personen met verward gedrag (acute ggz en gemeente / GGD meldfuncties). De training biedt de mogelijkheid om op basis van concrete casussen te oefenen met het inzetten van de acute ggz en de gemeente / GGD meldfunctie. We kunnen de training kosteloos verzorgen voor gemeenten via subsidie van ZonMw.

Nieuws 5 oktober 2018

Wijk- en buurtteams komen in toenemende mate in contact met mensen met psychische en psychiatrische problemen, mensen met een licht verstandelijke beperking en mensen met multi problematiek. Uit onderzoek van Nivel blijkt echter dat medewerkers in het gemeentelijk domein de signalering en ondersteuning van deze doelgroepen lastig vinden. Om gemeenten tegemoet te komen en te helpen bij de veranderende verantwoordelijkheden, kunnen gemeenten via het Actieprogramma verward gedrag van ZonMw subsidie ontvangen voor een op maat gemaakt trainingsplan voor medewerkers werkzaam binnen het gemeentelijk domein. 

SiRM biedt een training die concrete handvatten bevat om sneller de juiste hulp in te zetten bij mensen met verward gedrag. In de flyer vindt u meer informatie. Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met Geraline Boonzaaijer!

Teamleden van SiRM nemen ook deel aan de Vliegende Brigade Personen met verward gedrag van ZonMw. We leveren hierbij vanuit onze ervaring met projecten op landelijk en regionaal niveau de expertise die u nodig hebt. Voor meer informatie, zie het nieuwsbericht op onze website. 

Contact

dr. Jan-Peter Heida (partner)
+31 6 41 36 23 59 jp.heida@sirm.nl

Pam van der Meer (officemanager)
+31 6 21 32 55 55 pam.vandermeer@sirm.nl

SiRM

WTC Utrecht
Stadsplateau 17
3521 AZ Utrecht


info@sirm.nl
Google maps

KvK SiRM Group B.V.: 67397395
KvK SiRM Healthcare B.V.: 67401600