Kwaliteitsindicatoren
Menu

SiRM zoekt senior consultants!

Hoe betalen we voor innovatieve geneesmiddelen tegen kanker? Hoe kan de kwaliteit van de acute zorg verder verbeteren? Hoe ontwikkelt de ouderenzorg zich de komende jaren? Wil je aan deze onderwerpen werken en ben je op zoek naar een baan bij een ambitieus strategisch adviesbureau? Ben je inhoudelijk gedreven en word je enthousiast van complexe vraagstukken? Dan maken we graag kennis met je.

Nieuws 21 juni 2019

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die ons team willen versterken. Wil je een grotere bijdrage leveren aan de samenleving en werken aan projecten waar je energie van krijgt? Ben je al consultant bij een groot bureau en ben je op zoek naar een klein en toegewijd team? Wat je redenen ook zijn: als je toe bent aan je volgende carrièrestap dan leren we je graag kennen.

Gerenommeerd adviesbureau

SiRM is een gerenommeerd Nederlands adviesbureau op het gebied van gereguleerde markten. We zijn ambitieus en we groeien. Ons team bestaat uit een mix van senior, medior en junior consultants. We hebben verschillende achtergronden zoals in de wiskunde, natuurkunde, civiele techniek, gezondheidswetenschappen, econometrie of (gezondheids)economie. Het is belangrijk dat er een klik is tussen jou en de leden van ons SiRM-team.

Strategisch advies

SiRM is actief op gereguleerde markten, vooral in de zorgsector. Wat we op dat gebied doen, kun je uitgebreid lezen op deze website. De zorg is een gereguleerde markt waar op dit moment veel verandert. Het is bijna dagelijks in het nieuws. Wij helpen bij het in goede banen leiden van uitdagingen waar partijen in de zorg mee te maken hebben. Dat doen we met strategische adviezen en economisch onderzoek zodat onze opdrachtgevers hun strategie of beleid optimaal kunnen vormgeven.

Wat je gaat doen

Als senior consultant bij SiRM leid je verschillende projecten tegelijkertijd. Je geeft inhoudelijk richting aan je projecten en je bewaakt de voortgang om te komen tot goede analyses en adviezen. Je stemt de processen zorgvuldig af met je klanten en je begeleidt de junior en medior consultants uit je projectteam. Naast je eigen ontwikkeling, draag je ook bij aan de ontwikkeling van je teamgenoten.

Wat neem jij mee?

Je specifieke opleiding is niet zo relevant. Het is wel belangrijk dat je plezier beleeft aan het kraken van complexe vraagstukken en dat je daarbij analytisch te werk gaat. Als senior consultant ben je nog net geen alleskunner.

 • Je combineert politieke en bestuurlijke sensitiviteit en je houdt rekening met de belangen van de stakeholders.
 • Je bent inhoudelijk gedreven.
 • Je bent analytisch sterk en tegelijkertijd creatief.
 • Je hebt ervaring met zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek.
 • Je bent een teamspeler.
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en je hebt overtuigingskracht.
 • Als het om kwaliteit gaat, leg je de lat hoog.

Wat je van SiRM mag verwachten

SiRM biedt jou een uitdagende en inspirerende werkomgeving.

 • Strategische adviesopdrachten op topniveau.
 • Maatschappelijk relevant werk.
 • Een hecht team met jongere en oudere collega’s, en een informele en collegiale werksfeer.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en training met intensieve kennissessies, trainingen en coaching on the job.

We leren je graag kennen

Ben je geïnteresseerd? We gaan graag met je in gesprek. Solliciteer direct door je motivatiebrief, CV en cijferlijsten van je middelbare school en universiteit te sturen aan Jan-Peter Heida. Wil je eerst meer weten? Bel of mail met Jan-Peter. Klik hier voor informatie over de sollicitatieprocedure.

Contact

dr. Jan-Peter Heida (partner)
+31 6 41 36 23 59 jp.heida@sirm.nl

Pam van der Meer (officemanager)
+31 6 21 32 55 55 pam.vandermeer@sirm.nl

SiRM

WTC Utrecht
Stadsplateau 17
3521 AZ Utrecht


info@sirm.nl
Google maps

KvK SiRM Group B.V.: 67397395
KvK SiRM Healthcare B.V.: 67401600