Kwaliteitsindicatoren
Menu

Thijs Stoop nieuwe partner SiRM

SiRM voert al tien jaar opdrachten uit in gereguleerde markten zoals de zorg. We merken dat de vraag naar onze adviezen toeneemt. Om onze groei vorm te kunnen geven, zijn wij erg blij te kunnen aankondigen dat Thijs Stoop vanaf 1 januari 2019 ons team versterkt als partner.

Nieuws 10 januari 2019

Thijs studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij leert de basisprincipes van consulting en bedrijfsmatig denken bij OC&C Strategy Consultants en gaat vervolgens als manager Zorg aan de slag bij Agis/Achmea. Met de uitgebreide kennis en ervaring vanuit een zorgverzekeraar werkt Thijs daarna aan de bestuurlijke kant van de zorg als lid van de Raad van Bestuur bij GGZ InGeest (partner VUmc). De afgelopen jaren heeft Thijs zijn consulting skills verdiept bij Roland Berger. Daar droeg hij de eindverantwoordelijkheid voor het opleveren van opdrachten in de zorg en daarbuiten.

“SiRM biedt mij de mogelijkheid om mij te binden aan een inhoudelijk gemotiveerd team met uitgebreide ervaring in de zorg. En daarnaast is er een goede persoonlijke klik en gedeelde inhoudelijke ambitie met de andere partners; Saskia van der Erf en Jan-Peter Heida.”

Met de komst van Thijs versterken we onze strategische adviesvaardigheden in voor SiRM belangrijke sectoren zoals de ggz, ziekenhuiszorg, ouderenzorg en farmaceutische zorg. Door het bestuurlijke perspectief dat Thijs brengt, is SiRM bovendien nog beter in staat om partijen in de zorg te begeleiden bij actuele vraagstukken zoals zorg op de juiste plek en waardegedreven zorg.

Contact

dr. Jan-Peter Heida (partner)
+31 6 41 36 23 59 jp.heida@sirm.nl

Pam van der Meer (officemanager)
+31 6 21 32 55 55 pam.vandermeer@sirm.nl

SiRM

WTC Utrecht
Stadsplateau 17
3521 AZ Utrecht


info@sirm.nl
Google maps

KvK SiRM Group B.V.: 67397395
KvK SiRM Healthcare B.V.: 67401600