Kwaliteitsindicatoren
Menu

Boris Peltenburg

“Bij SiRM zet ik mij in om de zorg in Nederland veilig, goed en betaalbaar te houden. Patiënten moeten de zorg krijgen waar ze beter van worden en zorgprofessionals verdienen het om met plezier hun werk uit te voeren.”

Boris raakt enthousiast als hij aan de hand van objectieve data een bijdrage kan leveren aan het oplossen van de complexe vraagstukken in de zorg in Nederland. Bij SiRM zet Boris zich met plezier in om de zorg voor patiënten te verbeteren.

Na een korte uitstap naar Eindhoven voor de studie Scheikundige Technologie begon Boris in 2009 in Utrecht aan de studie Geneeskunde. Tijdens zijn studie zette hij zich met veel plezier in voor de belangen van de studenten als voorzitter van de faculteitsraad en als lid van de commissie verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het nieuwe geneeskunde curriculum. Na het behalen van zijn artsenbul werd hij gevraagd te starten met een promotieonderzoek bij de afdelingen Hoofd Hals Chirurgische Oncologie en Radiotherapie van het UMC Utrecht. Zijn onderzoek draaide om de mogelijkheden van de inzet van MRI tijdens de behandeling van patiënten met hoofd-halskanker met als doel vroege detectie van het optreden van een recidief. Tijdens zijn promotieonderzoek werd hij het meest enthousiast als hij aan de hand van objectieve data de zorg voor individuele patiënten kon verbeteren. Na het afronden van zijn onderzoek ging hij dan ook op zoek naar een manier om met zijn kennis en interesse een bijdrage kon leveren aan het oplossen van complexe vraagstukken in de zorg. Bij SiRM zet Boris zich in om de zorg in Nederland voor patiënten te verbeteren en om het werkplezier van zorgprofessionals te behouden.

Contact

dr. Jan-Peter Heida (partner)
+31 6 41 36 23 59 jp.heida@sirm.nl

Pam van der Meer (officemanager)
+31 6 21 32 55 55 pam.vandermeer@sirm.nl

SiRM

WTC Utrecht
Stadsplateau 17
3521 AZ Utrecht


info@sirm.nl
Google maps

KvK SiRM Group B.V.: 67397395
KvK SiRM Healthcare B.V.: 67401600