Kwaliteitsindicatoren
Menu

Floor Joustra

“Ik draag graag bij aan oplossingen voor de complexe uitdagingen in de zorg door de combinatie van kwantitatieve en kwalitatieve analyse.”

Floor levert graag een bijdrage aan het vinden van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken door de combinatie van verschillende analyses. Ze wordt enthousiast van de zorg, waar deze vraagstukken vaak nog een stap complexer zijn.

Floor heeft een Bachelor en Master Industrial Engineering and Management gedaan aan de Rijksuniversiteit Groningen en daarnaast de Master Operations Research aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Tijdens haar studie heeft ze zich vooral gericht op technische optimalisaties en verbeteringen. Ze is cum laude afgestudeerd op de Data Science afdeling van Schiphol. Hier heeft ze een Machine Learning model gemaakt dat aankomende aan vertrekkende vluchten koppelt, zodat de gateplanning afdeling deze koppels kan gebruiken. Sinds oktober 2020 werkt Floor bij SiRM waar ze met plezier bij afwisselende projecten haar analytische denkvermogen inzet.

Contact

dr. Jan-Peter Heida (partner)
+31 6 41 36 23 59 jp.heida@sirm.nl

Pam van der Meer (officemanager)
+31 6 21 32 55 55 pam.vandermeer@sirm.nl

SiRM

WTC Utrecht
Stadsplateau 17
3521 AZ Utrecht


info@sirm.nl
Google maps

KvK SiRM Group B.V.: 67397395
KvK SiRM Healthcare B.V.: 67401600