Kwaliteitsindicatoren
Menu

dr. Marlies Vissers

“Bij SiRM kan ik door het stellen van goede vragen en het identificeren van belangrijke verbanden, samen met collega’s een bijdrage leveren aan het verbeteren van de zorg.”

Marlies is sinds januari 2019 werkzaam bij SiRM. Ze heeft een achtergrond in de cognitieve neurowetenschap en is gepromoveerd op de invloed van aandacht op visuele informatieverwerking. Bij SiRM buigt ze zich graag over complexe vraagstukken om vanuit een overkoepelend en onafhankelijk perspectief te kijken naar goede, gedragen oplossingen.

Marlies denkt graag mee over complexe vraagstukken en interacties en vindt het leuk om ongeordende materie te structureren. Ze promoveerde op de effecten van aandacht op visuele informatieverwerking in de hersenen. Daarna deed Marlies in Engeland als postdoc aan de Universiteit van Birmingham in een internationaal samenwerkingsverband onderzoek naar de rol van hersengolven tijdens visuele waarneming. Na haar terugkeer naar Nederland is ze bij SiRM gaan werken om bij te kunnen dragen aan oplossingen voor maatschappelijk relevante vraagstukken in de zorg.

Contact

dr. Jan-Peter Heida (partner)
+31 6 41 36 23 59 jp.heida@sirm.nl

Pam van der Meer (officemanager)
+31 6 21 32 55 55 pam.vandermeer@sirm.nl

SiRM

WTC Utrecht
Stadsplateau 17
3521 AZ Utrecht


info@sirm.nl
Google maps

KvK SiRM Group B.V.: 67397395
KvK SiRM Healthcare B.V.: 67401600