Kwaliteitsindicatoren
Menu

dr. Susanne Lucieer

Senior consultant
Vooral actief in Eerstelijns zorg en Ziekenhuiszorg
Susanne Lucieer

“De zorg is een ongelofelijk fascinerende sector. Het idee dat ik daar deel van uit mag maken en deze sector kan helpen verbeteren, geeft mij enorm veel energie.”

Susanne heeft ervaring in diverse sectoren in de zorg, zowel als consultant, onderzoeker en interim manager. Hierdoor is het voor haar mogelijk om een brug te slaan tussen beleid en praktijk. Haar passie ligt in het ontrafelen van complexe vraagstukken en het samenbrengen van mensen en belangen.

Vanuit haar positie als consultant bij SiRM, en daarvoor bij VvAA voor Zorgondernemingen, heeft Susanne veel ervaring met het begeleiden van vakgroepen, MSB’s en eerstelijnscentra bij het uitwerken van strategieën en businesscases, (financiële) fusies en dissociaties, en met het opzetten van nieuwe zorgcentra. Zij heeft diverse projecten geleid waarin de belangen van verschillende partijen samenkomen en waar beleid geïmplementeerd moet worden op de werkvloer.

Susanne heeft een achtergrond in Gezondheidswetenschappen (Geestelijke Gezondheidskunde) en International Business. Daarna is zij gepromoveerd aan het Institute of Medical Educational Research Rotterdam van het Erasmus MC. Haar onderzoek richtte zich op de selectie van geneeskundestudenten en Artsen In Opleiding tot Specialist (AIOS).

Contact

dr. Jan-Peter Heida (partner)
+31 6 41 36 23 59 jp.heida@sirm.nl

ir. Saskia van der Erf (partner)
+31 6 31 95 94 86 saskia.vandererf@sirm.nl

Pam van der Meer (officemanager)
+31 6 21 32 55 55 pam.vandermeer@sirm.nl

SiRM

WTC Utrecht
Stadsplateau 17
3521 AZ Utrecht

info@sirm.nl
Google maps

KvK SiRM Group B.V.: 67397395
KvK SiRM Healthcare B.V.: 67401600