Kwaliteitsindicatoren
Menu

Wat SiRM je te bieden heeft

Hoe zorgen we dat we de juiste zorg op de juiste plek bieden? Hoe houden we innovatieve geneesmiddelen tegen kanker beschikbaar? Hoe kan de kwaliteit van complexe zorg verder verbeteren? Hoe verandert de woningmarkt? Bij SiRM werken we aan actuele thema’s die de levens van miljoenen Nederlanders raken.

SiRM biedt een uitdagende en inspirerende werkomgeving met strategische adviesopdrachten op topniveau. Je doet maatschappelijk relevant werk met een hecht en ambitieus team in een informele en collegiale werksfeer. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden en ruime opleidingsmogelijkheden.

Een uitdagende werkomgeving

SiRM is een onafhankelijk adviesbureau. We zijn zeer gedreven om de gezondheidszorg en andere gereguleerde markten te verbeteren. Dat doen we met zorgvuldig onderbouwde en helder gestructureerde adviezen.

Je werkt bij ons aan strategische adviesopdrachten op topniveau. Onze opdrachtgevers zijn zorgaanbieders, zorgverzekeraars, gemeentes, overheidsinstanties, brancheorganisaties en patiëntvertegenwoordigers. Zo krijg je de kans om maatschappelijk relevant werk te doen dat de levens van miljoenen Nederlanders raakt.

Bij SiRM werk je aan meerdere projecten tegelijk, in compacte teams van drie tot vier personen. Daarbij speel je vanaf je eerste dag een rol in alle facetten van het vak. Denk aan interviews voeren, bijeenkomsten begeleiden, analyses uitvoeren, rapporten opstellen en presentaties maken en houden. Onze partners zijn, behalve als eindverantwoordelijke, ook sterk inhoudelijk betrokken bij de projecten.

In beginsel werken we vanaf ons kantoor op de 17e etage van het WTC in Utrecht. Voor externe afspraken zoals interviews, of groepsbijeenkomsten, reis je naar de klant.

Een sterke focus op je ontwikkeling

Werken bij SiRM geeft je de kans om je persoonlijke impact te vergroten. Allereerst doordat je werkt aan uitdagende projecten van groot maatschappelijk belang, die passen bij jouw belangrijkste kwaliteiten en voorkeuren. Daarnaast door feedback te krijgen van je collega’s en opdrachtgevers.

Verder helpen we je het beste uit jezelf te halen met ons opleidingsprogramma. Dat bestaat uit groepstrainingen, zelfstandige trainingen en andere vormen van kennisoverdracht, zoals de wekelijkse kennisdeling met het hele team. Trainingen worden zowel door externe trainers, als door SiRM partners of senior consultants gegeven.

Onze trainingen zijn gericht op inhoudelijke kennis, adviesvaardigheden en persoonlijke effectiviteit.

  • Op het gebied van inhoudelijke ontwikkeling worden opleidingen aangeboden over bijvoorbeeld mededinging en staats- en bestuursrecht.
  • Om je adviesvaardigheden te ontwikkelen word je getraind in issue trees, conceptual frameworks, piramideschrijven, presenteren, interviews afnemen, programmeertaal R en Excel, et cetera.
  • Om je persoonlijke effectiviteit te vergroten, zijn er onder andere trainingen op het gebied van coaching en feedback geven en energiebalans.

Een inspirerend team met een informele en collegiale werksfeer

Samenwerken is de kern van ons succes. Je werkt samen met gedreven, nieuwsgierige en authentieke collega’s die uiteenlopende achtergronden hebben. Van wiskunde, econometrie, natuurkunde, neurowetenschappen en civiele techniek tot bedrijfskunde, geneeskunde, gezondheidseconomie en -wetenschappen. Mede door onze verschillende achtergronden vullen we elkaar van nature goed aan en vind je bij SiRM een positieve en open teamdynamiek, zonder interne machtsverhoudingen.

Er is ook veel ruimte voor gezelligheid bij de maandelijkse borrel, het jaarlijkse ‘SiRM op pad’ en verschillende sociale activiteiten door het jaar heen.

Contact

dr. Jan-Peter Heida (partner)
+31 6 41 36 23 59 jp.heida@sirm.nl

Pam van der Meer (officemanager)
+31 6 21 32 55 55 pam.vandermeer@sirm.nl

SiRM

WTC Utrecht
Stadsplateau 17
3521 AZ Utrecht


info@sirm.nl
Google maps

KvK SiRM Group B.V.: 67397395
KvK SiRM Healthcare B.V.: 67401600