Consultant
Consultant
“Ik draag graag bij aan de toekomst van de zorg door mijn ervaring als arts en onderzoeker in te zetten bij het oplossen van complexe vraagstukken”

Alexander gebruikt zijn brede medische achtergrond bij het analyseren en het vinden van oplossingen voor complexe vraagstukken in de zorg. Hij wil zich inzetten om de zorg vooruit te brengen en klaar te maken voor de toekomst.

Alexander studeerde aan het University College Utrecht, waar hij cum laude een Bachelor of Science behaalde. Vervolgens behaalde hij cum laude zijn artsen diploma aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn geneeskunde studie begon Alexander als arts/onderzoeker binnen de afdeling chirurgie van het Amsterdam UMC. Hij promoveerde op de chirurgische behandeling van maagkanker en het veilig kunnen uitvoeren van chirurgische zorg tijdens de corona pandemie. Na zijn promotie werkte Alexander twee jaar als arts-assistent chirurgie in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam.

Bij SiRM gebruikt Alexander zijn ervaring als arts en onderzoeker bij het oplossen van complexe vraagstukken in de zorg.