Over SiRM

SiRM is een strategisch adviesbureau. Ons doel is betere zorg, die toegankelijk en betaalbaar blijft.

We zijn een relatief klein bureau met partners en directors als meewerkend voorman. Samenwerken in projectteams met collega’s die uiteenlopende achtergronden en talenten hebben, is de kern van ons succes.

Ons doel en onze bijdrage

Zorg is van cruciaal belang. We rekenen er allemaal op dat het goed georganiseerd is. Maar dat organiseren is erg ingewikkeld, onder andere door de vele belangen en economische prikkels. SiRM kent dit complexe veld goed en draagt graag bij aan een beter werkend zorgsysteem. We doen dit vanuit het maatschappelijk perspectief, ofwel de burger die vroeg of laat patiënt of cliënt van zorg wordt of al is, en die premie betaalt. Voor die burger/patiënt telt kwaliteit, toegankelijkheid, en betaalbaarheid van zorg.

Door bij het opstellen van onze adviezen iedere keer dit maatschappelijk perspectief als uitgangspunt te kiezen, zijn we onafhankelijk, of we nu advies geven aan de overheid, brancheorganisaties, zorgverzekeraars, zorgorganisaties, zorgverleners of anderen. Met deze onafhankelijke adviezen stellen we onze opdrachtgevers in staat om echt duurzame strategieën of beleid te bepalen.

Het SiRM-team

We zijn een relatief klein adviesbureau met partners en directors als meewerkend voorman. Dit is een bewuste keuze omdat we het liefst werken aan strategische opdrachten die écht impact hebben. Onze beperkte omvang maakt dat we kritisch kunnen zijn op welke projecten we wel en niet aannemen.

We zijn leergierig, onafhankelijk denkend en hebben gevoel voor de cultuur van opdrachtgevers. We vormen een hecht en ambitieus team met een informele en collegiale werksfeer. Samenwerken in projectteams met collega’s die uiteenlopende achtergronden en talenten hebben, is de kern van ons succes.