Consultant
Consultant
“Met mijn gevarieerde achtergrond, analytische denkvermogen en gedrevenheid zet ik mij met veel enthousiasme in bij SiRM voor het verbeteren van de gezondheidszorg.”

Amaya heeft een passie voor het verbeteren van de gezondheidszorg en doet dit graag met de inzet van haar analytische, kritische en creatieve vaardigheden. Ze krijgt energie van het werken met mensen, het bedenken van gerichte oplossingen en het maken van een positieve impact.

Na het cum laude behalen van haar bachelor geneeskunde, besloot Amaya met haar kritische en innovatieve blik bij te dragen aan het verbeteren van de zorgsector op een grotere schaal. Ze vervolgden haar studie met een master Biomedical Engineering aan de TU Delft, waarbij ze haar kennis en ervaring van de zorgsector en zorgtechnologieën verder uitbreidde. Ze rondde met haar afstudeeronderzoek bij het Erasmus MC haar master cum laude af. Naast haar studie werkte ze aan het verbeteren van de kwaliteit en de toegankelijkheid van de gezondheidszorg van lage- en middeninkomenslanden als student assistent bij de TU Delft. Daarnaast volgde zij een extracurriculair programma over leiderschap aan de universiteit Leiden en een opleiding tot professioneel mediator. Zo ontwikkelde zij effectieve communicatie- en onderhandelingsvaardigheden.
In 2024 begon Amaya bij SiRM. Hier combineert ze met veel enthousiasme haar analytische vaardigheden, technisch inzicht en mensgerichte aanpak voor het verbeteren van de gezondheidszorg.