Consultant
Consultant
“Ik zet met enthousiasme mijn analytische vaardigheden in om tot oplossingen te komen voor de uitdagende vraagstukken die in de zorg spelen.”

Laura wordt enthousiast van afwisselende en uitdagende projecten. De vraagstukken die in de zorg spelen sluiten aan bij haar brede interesse en haar wens om met haar analytische vaardigheden een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Laura volgde de bachelor Science Business & Innovation aan de VU in Amsterdam. Deze studie richt zich op het naar de markt brengen van innovaties, onder andere in de gezondheidszorg. Ze combineerde dit met een bachelor Business Analytics die ze cum laude afrondde.
Haar analytische vaardigheden ontwikkelde Laura vervolgens verder tijdens de master Econometrics and Operations Research aan de VU met als specialisatie Data Science. Tijdens haar afstudeerscriptie, die ze voor SiRM schreef, deed ze onderzoek naar de invloed van aanbod geïnduceerde vraag op regionale zorgkosten.

In oktober 2022 is Laura begonnen bij SiRM. Met veel enthousiasme en een kritische analytische blik zet ze zich in om bij te dragen aan oplossingen voor vraagstukken in de zorg.