Consultant
Consultant
“Analytisch onderbouwde oplossingen vinden voor complexe problemen in de gezondheidszorg maakt mij enthousiast en nieuwsgierig.”

Marie werkt graag aan maatschappelijke vraagstukken waarbij ze haar analytische vaardigheden kan inzetten om tot een oplossing te komen. De complexe problemen in de zorg maken het werken aan de projecten van SiRM voor haar extra uitdagend.

Marie rondde een master Econometrics, Operations Research and Actuarial Studies aan de Rijksuniversiteit van Groningen af. Tijdens haar studie heeft ze zich naast het volgen van de hoofdrichting econometrie ook verdiept in finance, supply chain en machine learning. Tijdens haar studie koos ze bij projecten vaak voor een onderwerp uit de gezondheidszorg en werd zij steeds enthousiaster over deze sector. Marie schreef vervolgens haar afstudeerscriptie bij SiRM waarin ze onderzoek deed naar de oorzaken van verschillen in regionale zorguitgaven in Nederland.

In september 2022 is Marie gestart bij SiRM. Ze werkt als consultant aan uitdagende kwantitatieve analyses in verschillende projecten.