Consultant
Consultant
“Ik word gedreven door het werken in een complex en dynamisch werkveld zoals de zorg, waarbij het maken van impact een belangrijke rol speelt.”

Jorijn heeft met zijn brede achtergrond altijd affiniteit gehad met de zorgsector én het werken met mensen. Hij houdt ervan om complexe problemen te doorgronden en zo tot een goed onderbouwde oplossing te komen.

Jorijn heeft gelijktijdig een bachelor Geneeskunde en Psychologie afgerond aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens is hij zich meer gaan richten op technische vaardigheden en heeft hij een master Artificial Intelligence gedaan. Hierbij deed hij onderzoek naar technieken voor het herkennen van relaties in medische conversaties.

Jorijn heeft vervolgens twee jaar gewerkt als Data Scientist bij een klein bedrijf aan het ontwikkelen van een softwaretoepassing voor medisch specialisten. Hier ontwikkelde hij artificial intelligence modellen gericht op Natural Language Processing (NLP) en stuurde het data-annotatieteam aan. Hij werkte nauw samen met verschillende zorgpartijen aan de praktische toepassingen en integratie van het product. Sinds 2023 werkt Jorijn als consultant bij SiRM waar hij met gedrevenheid werkt om impact te maken in de zorg.