Managing consultant  ⎯  Vooral actief in Ziekenhuiszorg, Geboortezorg en Farmaceutische zorg
Managing consultant ⎯ Vooral actief in Ziekenhuiszorg, Geboortezorg en Farmaceutische zorg
“Bijdragen aan een maatschappelijk relevant thema als zorg motiveert mij een stapje extra te zetten. Het datagedreven werken en begrip van het zorgproces op de werkvloer bij SiRM is voor mij de ideale combinatie.”

Julia zet haar enthousiasme en ervaring het liefst in voor maatschappelijke thema’s zoals de zorg. Hierin draagt ze, onder andere door slimme (data)analyses en visualisaties, bij aan het beter inzichtelijk maken van de vraag en het formuleren van mogelijke oplossingen.

Julia is sinds 2019 werkzaam bij SiRM als consultant en bezit een dubbele Master in Neuroscience (Université de Bordeaux & Universitätsmedizin Charité, Berlin). Na het behalen van haar diploma’s is ze gestart als strategieconsultant in de luchtvaart. In de drie volgende jaren heeft Julia het consultancy vak haar eigen gemaakt, waarbij ze de focus heeft gelegd op doelmatig, data gedreven en oplossingsgericht werken. Het liefst werkt Julia nauw samen met haar collega’s en klanten, om zo bij te dragen aan oplossingen voor de huidige uitdagingen in de zorg.